Üdvözöljük webáruházunkban, ahol minőségi akvarisztikai és terrarisztikai termékeket vásárolhat kedvező áron!

eAkvarium.hu webáruházunk megújult! Széles termék választék kedvező áron. Kérdése van? Továbbra is keressen minket bizalommal, telefonszámunk nem változott, +36309872709

Szivacsszűrők

Szivacsszűrők akváriumba. Online üzletünk bőséges árukínálatából kedvező áron vásárolhat. A legtöbb terméket készletről, rövid határidővel szállítjuk.

Motorizált meghajtással nem rendelkező szivacsszűrők és bio-szűrők. Levegőpumpával vagy vízpumpával üzemeltethetőek, vagy külső szűrőre csatlakoztathatóak előszűrő gyanánt. Ideálisak olyan élővilágú akváriumba, amelyeket a motoros szűrők beszippanthatnak (pl. garnélák).


20termék 120

Az akváriumi szivacsszűrők olyan berendezések, melyek segítségével hatékonyan tisztíthatjuk meg az akváriumban lévő vizet. A szűrők lényege, hogy a bennük található szivacsanyagnak köszönhetően megszűrik a szennyeződéseket, a halak és növények által termelt salakanyagokat, valamint az eleség maradványait. A szűrők rendszeresen történő tisztítása és karbantartása elengedhetetlen az egészséges és tiszta víz fenntartásához az akváriumban.

Az akváriumi szivacsszűrők könnyen telepíthetők és használhatók, valamint energiatakarékosak, mivel saját motorizált meghajtással nem rendelkeznek és hosszú élettartamúak is lehetnek. A különböző méretű és teljesítményű szűrők közül minden akvárium tulajdonos megtalálhatja a számára megfelelőt, az akvárium méretének és a benne élő halak számának megfelelően.

Az akváriumi szivacsszűrők segítségével a víz oxigéntartalma is növelhető, illetve a megfelelő szűrésnek köszönhetően a PH-érték is stabilizálható. Fontos azonban figyelembe venni, hogy az akváriumi szivacsszűrők nem helyettesíthetik a rendszeres vízcserét és karbantartást, csupán segítik a tiszta és egészséges környezet megteremtését az akváriumban. A szűrők alkalmazása tehát elengedhetetlen a halak jólétének és egészségének megőrzése érdekében.