Üdvözöljük webáruházunkban, ahol minőségi akvarisztikai és terrarisztikai termékeket vásárolhat kedvező áron!

eAkvarium.hu webáruházunk megújult! Széles termék választék kedvező áron. Kérdése van? Továbbra is keressen minket bizalommal, telefonszámunk nem változott, +36309872709

Gömb akvárium

Gömb akvárium webshop. Webshopunk széles kínálatából olcsó áron vásárolhat több méretben gömb akváriumot. A legtöbb termék készletről elérhető. Csak személyes átvétellel, futárszolgálattal NEM tudjuk szállítani!

A gömb alakú akváriumok egyedi és látványos megoldást nyújtanak otthonod díszítésére. Ezek az akváriumok különlegesek és figyelemfelkeltőek, így bármelyik szobát feldobják és egyedi hangulatot teremtenek benne.


8termék 18

A gömb alakú forma izgalmas lehetőséget nyújt élőlények* és növények elhelyezésére, és lehetőséget ad arra, hogy szemlélőjük minden oldalról láthassa a víz alatti életet.

A gömb akváriumok jellemzően kis- vagy közepes méretűek, így nem csak látványosak, de könnyen beilleszthetőek a különböző lakberendezési stílusokba is. Az üveg gömb kialakítás lehetővé teszi, hogy az élőlények* és növények szabadabban mozoghassanak, fejlődhessenek és megfigyelhetőek legyenek minden oldalról. Emellett a gömb alakú akváriumokban az akváriumot tartalmazó víz is jobban áramlik, és ezáltal kevésbé alakul ki benne a szennyeződés.

Gömb akváriumokat választva fontos figyelembe venni azok karbantarthatóságát és megfelelő felszereltségét is, hogy a benne élő lények egészséges környezetben élhessenek. A megfelelő szűrőrendszer és világítás elengedhetetlenek a gömb akváriumokban is. Összességében a gömb akváriumok stílusos és látványos díszítőelemek otthonodban, amelyek az élőlények* és növények számára is kellemes és kényelmes környezetet teremtenek.

*élőlények: Magyarországon tilos gerinces állatot gömb alakú akváriumban tartani! (41/2010. (II. 26.) Korm. rendelet szerint)