Üdvözöljük webáruházunkban, ahol minőségi akvarisztikai és terrarisztikai termékeket vásárolhat kedvező áron!

eAkvarium.hu webáruházunk megújult! Széles termék választék kedvező áron. Kérdése van? Továbbra is keressen minket bizalommal, telefonszámunk nem változott, +36309872709

Repti-Zoo Deluxe terráriumi fűtőlap - 10W, 25x15cm
Repti-Zoo Deluxe terráriumi fűtőlap - 10W, 25x15cm
10 590 Ft

Repti-Zoo Deluxe terráriumi fűtőlap - 10W, 25x15cm

A Repti-Zoo Deluxe terráriumi fűtőlap cseppálló, melyet IPX7-es CE minősítése tanúsít. Ideális megoldás a terrárium talaj hőmérsékletének optimális emelésére. Biztosítja a biztonságos és állandó hőmérsékletet. Hőmérséklet-szabályozó mechanizmusának köszönhetően, amikor a termék belső hőmérséklete meghaladja a 46 °C-ot, automatikusan kikapcsol.  A felületi hőmérséklete 35 ± 5 °C.  Az általa teremtett körülmények jó hatással vannak a hüllők anyagcseréjére, emésztésére, étvágyára és aktivitására. A terráriumon kívül vagy belül is alkalmazható, és akár több terrárium melegítésére is alkalmas.

Termék leírás 

- hosszúság 25 cm

- szélesség 15 cm

- teljesítmény 10 W

Raktáron
10 590 Ft
Részletek

A terráriumokhoz tervezett fűtőlapok nagyon hatékonyak. A fűtőlap a termelt hő akár 86%-át függőleges irányban bocsátja ki, közvetlenül a fűtött terráriumba.

A Repti-Zoo vízálló fűtőlap a terrárium belsejében is elhelyezhető. Ellenáll a víznek és az olyan állatok mindennapos tevékenységeinek, mint a teknősök, agámák, kígyók. A speciális bevonata ellenáll a karcolásoknak, vágásoknak és egyéb mechanikai sérüléseknek.

A fűtőlap további előnye a rendkívül alacsony energiafogyasztás. 

Adatok
Méret:
10W, 25x15cm
Cikkszám:
KP654219
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek