Üdvözöljük webáruházunkban, ahol minőségi akvarisztikai és terrarisztikai termékeket vásárolhat kedvező áron!

eAkvarium.hu webáruházunk megújult! Széles termék választék kedvező áron. Kérdése van? Továbbra is keressen minket bizalommal, telefonszámunk nem változott, +36309872709

JBL FilterStart akváriumi szűrőindító baktériumkultúra - 10 ml
JBL FilterStart akváriumi szűrőindító baktériumkultúra - 10 ml
1 690 Ft

JBL FilterStart akváriumi szűrőindító baktériumkultúra - 10 ml

JBL FilterStart szűrőindító baktériumkultúra akvárium szűrőhöz. Élő baktériumkultúra, mely gyorsan elindítja az új vagy kitakarított akváriumi szűrőanyagok biológiai aktivitását. Segíti a mérgező ammónia és nitrit lebontását. Gyógykezelés után is ajánlott a használata. 

Kiszerelés: 10 ml

Egy 10ml-es FilterStart 3 liternyi szűrőgözegre elegendő.

Raktáron
1 690 Ft
Részletek

A JBL FilterStart folyékony élő tisztítóbaktériumok, amelyek aktiválják az új és megtisztított szűrőket az édes- és tengervizes akváriumokban. A halaknak és a gerinctelen állatoknak ugyanolyan jól kell érezni magukat az akváriumban, mint a természetben. Ezért készítse elő az akvárium vizét a biotópnak megfelelően, és ezzel védje meg az akvárium lakóit. Új telepítéshez és részleges vízcseréhez az akváriumnak hasznos baktériumokra van szüksége az akvárium vizének biológiai tisztításához és a szennyező anyagok gyors lebontásához. A JBL FilterStart aktiválja az új szűrőanyagot, a megtisztított szűrőket, valamint a szűrőket a gyógyszerhasználat után. Tiszta vizet, illetve az ammónium/ammónia és a nitrit gyors lebontását biztosítja. A JBL FilterStart új telepítések, vízcserék és halmegbetegedések esetén is alkalmazható. Ez a baktériumindító rendkívül aktív, jótékony élő baktériumokat tartalmaz, amelyek gyorsan semlegesítik a szennyező anyagokat, halürüléket és egyéb hulladékokat.

Adatok
Cikkszám:
KP542148
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!