Üdvözöljük webáruházunkban, ahol minőségi akvarisztikai és terrarisztikai termékeket vásárolhat kedvező áron!

eAkvarium.hu webáruházunk megújult! Széles termék választék kedvező áron. Kérdése van? Továbbra is keressen minket bizalommal, telefonszámunk nem változott, +36309872709

Easy-Life Voogle immunerősítő 250ml
Easy-Life Voogle immunerősítő 250ml
2 890 Ft

Easy-Life Voogle immunerősítő 250ml

Easy-Life Voogle hozzájárul az édes- és sósvízi halak egészségéhez. Hatékony és biztonságos készítmény, mely erősíti az akváriumi díszhalak immunrendszerét, és segíti a természetes gyógyulási folyamatokat.

A halak esetében a kopoltyúk, az uszonyok és a nyálkahártya különös módon érzékeny az egyes betegségekre, mint pl. a darakór, gombák és más fertőzések. A Voogle erősíti a halak immunrendszerét, kedvezően hat egészségi állapotukra, fokozza szervezetük természetes védelmét, így jobban ellenállnak a kórokozókkal és a betegségekkel szemben. Az Eas-Life Voogle heti egyszeri használata segít fenntartani a díszhalak optimális egészségét és állapotát, és természetes módon erősíti immunrendszerüket. Ideális továbbá a halak nagyobb távolságú szállításakor, karanténozáshoz, és új halak betelepítésekor.

Természetes módon lebomlik, így használata után nem kell vizet cserélni. Nem változtatja meg a víz fontosabb paramétereit, nincs káros hatással a halakra, garnélákra, homárokra, puhatestűekre, növényekre vagy a bioszűrőre. 

Adagolása

- Egészségtámogatás vagy gyógyulás segítése: 10 ml / 100 liter hetente egyszer

- Új halak betelepítésekor az akváriumba: 10 ml / 40 liter naponta, 3 napig
- Halak nagy távolságú szállítása közben: 10 ml / 40 liter
- Importált halak karanténozása: 10 ml / 40 liter naponta, 5 egymást követő napon keresztül
Kiszerelés

250 ml

Raktáron
2 890 Ft
Adatok
Űrtartalom:
250 ml
Cikkszám:
KP588627
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!