Üdvözöljük webáruházunkban, ahol minőségi akvarisztikai és terrarisztikai termékeket vásárolhat kedvező áron!

eAkvarium.hu webáruházunk megújult! Széles termék választék kedvező áron. Kérdése van? Továbbra is keressen minket bizalommal, telefonszámunk nem változott, +36309872709

Easy-Life Nitro nitrát makro növénytáp 250ml
Easy-Life Nitro nitrát makro növénytáp 250ml
2 490 Ft

Easy-Life Nitro nitrát makro növénytáp 250ml

Az Easy-Life Nitro a növények Nitrogén (Nitrát - NO3) igényét fedezi. A Nitrát nélkülözhetetlen az egészséges akváriumi növények és levélzetük fejlődéséhez. Egyben az egyik legfontosabb makró alapanyagok egyike.

A Nitrogén (N) és Foszfor (P) nélkülözhetetlen makro tápanyagok az akváriumi növények számára. Hiányuk a növekedés azonnali lassulásához vagy teljes leállásához vezethetnek. Kevés díszhallal vagy azok nélkül telepített akváriumokban nagy eséllyel lép fel ezen makrotápanyagok hiánya, mivel a haleleségek és a halürülék fontos forrásai ezeknek. Dús növényzetű akváriumokban pedig magasabb igény van ezen tápanyagokra.

Az Easy-Life Nitro növénytáp Nitrátot (NO3) tartalmaz, amely azonnal kompenzálja a nitrogénhiányt. Extra nitrátot főleg az olyan akváriumokhoz ajánlott adagolni, ahol a sok növény mellett kevés hal él.

Adagolása

Hetente adagolható, de minden adagolás előtt mérni kell a NO3 koncentrációt.

10 ml / 500 liter adagolás 2,0 mg/l-rel (2 ppm) növeli a NO3 koncentrációt, és 1,3 mg/l-rel (1,3 ppm) a kálium koncentrációt.

Normális esetben az NO3 célértéke 10-20 mg/l (10-20 ppm) között van.

Kiszerelés

250 ml

Raktáron
2 490 Ft
Adatok
Űrtartalom:
250 ml
Cikkszám:
KP655734
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek