Üdvözöljük webáruházunkban, ahol minőségi akvarisztikai és terrarisztikai termékeket vásárolhat kedvező áron!

eAkvarium.hu webáruházunk megújult! Széles termék választék kedvező áron. Kérdése van? Továbbra is keressen minket bizalommal, telefonszámunk nem változott, +36309872709

KONI álló terrárium 40x40x80 cm 3D szikla háttérrel - Világos szürke háttérszín
KONI álló terrárium 40x40x80 cm 3D szikla háttérrel - Világos szürke háttérszín
49 990 Ft

KONI álló terrárium 40x40x80 cm 3D szikla háttérrel - Világos szürke háttérszín

KONI álló terrárium 3D műszikla háttérrel. Gyönyőrű szép, igényes kivitel. Ideális végleges lakhelye lehet törpe kaméleonnak, különböző gekkó fajoknak, anolisznak, imádkozó sáskának, botsáskának, csigának, kisebb testű fán lakó kígyónak, siklónak. Ideális nevelő terrárium –  kis kaméleonoknak.
Méretei:
– szélesség:  40cm
– mélység:      40 cm
– magasság:   80 cm

Üvegvastagság: 6 mm. A  standardnál vastagabb üvegezés!

 

A üveg terrárium zárt elve lehetővé teszi a páramegtartás. Emelett a megfelelő szellőzés érdekében a terrárium tetején és alján is rozsdamentes acél szellőző rácsok biztosítják a megfelelő légmozgást. 
Eltolható üvegajtók elöl, melyek a tisztításhoz szükség szerint ki is vehetőek.

A terrárium teljes hátfala és az oldala a háttér szélességében fóliázott.

A 3D-s sziklaháttér igényesen kidolgozott kemény sziklaháttér. Minden háttér egyedi, kézzel készül!

A termékkép NEM illusztráció, a tényleges készleten lévő  terrárriumról készült! Így valóban azt kapja, amit a képen lát. De lehetősége van megvásárlás előtt telephelyünkön megtekinteni.

Egyedileg hátterezett álló terráriumainkat nem postázzuk. Személyes átvételre Budapest, XVII. kerületi telephelyünkön van lehetőség. Kiszállítás lehetőségéről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken. 

Raktáron
49 990 Ft
Részletek

A 3D-s sziklaháttér igényesen kidolgozott kemény sziklaháttér. Minden háttér egyedi, kézzel készül!  A kemény háttérbe a bogarak nem tudják berágni magukat. Nem csak dekorációs elem, szeretnek rajta sütkérezni a bogarak, ezáltal könnyű prédává válnak hüllőink számára. A terrárium alja zárt, így terráriumtalajt is tehetünk bele. A terrárium tetejére lámpabúrákat helyezhetünk, berendezéséhez használhatunk élő vagy műnövényeket, különböző talajokat, dekorokat és ágakat, melyeket könnyedén rögzíthetünk a kiálló felületekhez.

Adatok
Cikkszám:
KP797695
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!