Üdvözöljük webáruházunkban, ahol minőségi akvarisztikai és terrarisztikai termékeket vásárolhat kedvező áron!

eAkvarium.hu webáruházunk megújult! Széles termék választék kedvező áron. Kérdése van? Továbbra is keressen minket bizalommal, telefonszámunk nem változott, +36309872709

KONI álló terrárium 65x50x90 cm 3D szikla háttérrel - Grafit háttérszín
KONI álló terrárium 65x50x90 cm 3D szikla háttérrel - Grafit háttérszín
138 990 Ft

KONI álló terrárium 65x50x90 cm 3D szikla háttérrel - Grafit háttérszín

KONI álló terrárium 3D műszikla háttérrel. Gyönyőrű szép, igényes kivitel. Ideális végleges lakhelye lehet a teljesség igénye nélkül pl. kaméleonoknak, sisakos kaméleon, párduckaméleon, különböző gekkó fajoknak, vitorlás gekkó, nappali gekkó. Kisebb testű fán lakó kígyónak, siklónak. Ideális nevelő terrárium növendék leguánoknak.

Méretei:
– szélesség:  65 cm
– mélység:      50 cm
– magasság:   90 cm

Üvegvastagság: 6 mm. A  standardnál vastagabb üvegezés!

 

A üveg terrárium zárt elve lehetővé teszi a páramegtartás. Emelett a megfelelő szellőzés érdekében a terrárium tetején és alján is rozsdamentes acél szellőző rácsok biztosítják a megfelelő légmozgást. 
Eltolható üvegajtók elöl, melyek a tisztításhoz szükség szerint ki is vehetőek.

A terrárium teljes hátfala és az oldala a háttér szélességében fóliázott.

A 3D-s sziklaháttér igényesen kidolgozott kemény sziklaháttér. Minden háttér egyedi, kézzel készül!

A termékkép NEM illusztráció, a tényleges készleten lévő  terrárriumról készült! Így valóban azt kapja, amit a képen lát. De lehetősége van megvásárlás előtt telephelyünkön megtekinteni.

Egyedileg hátterezett álló terráriumainkat nem postázzuk. Személyes átvételre Budapest, XVII. kerületi telephelyünkön van lehetőség. Kiszállítás lehetőségéről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken. 

Raktáron
138 990 Ft
Részletek

A 3D-s sziklaháttér igényesen kidolgozott kemény sziklaháttér. Minden háttér egyedi, kézzel készül!  A kemény háttérbe a bogarak nem tudják berágni magukat. Nem csak dekorációs elem, szeretnek rajta sütkérezni a bogarak, ezáltal könnyű prédává válnak hüllőink számára. A terrárium alja zárt, így terráriumtalajt is tehetünk bele. A terrárium tetejére lámpabúrákat helyezhetünk, berendezéséhez használhatunk élő vagy műnövényeket, különböző talajokat, dekorokat és ágakat, melyeket könnyedén rögzíthetünk a kiálló felületekhez.

Adatok
Méret:
65x50x90 cm
Cikkszám:
KP255875
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!