e

Akvárium

Akvarisztika webshop

Akvárium és akvárium felszerelések

Akvarisztika webshop

Az akvarisztika világa

Az akvarisztika világa mára már olyan nagyra nőtte ki magát, hogy elmondhatjuk róla, hogy egy önálló tudományággá fejlődött. Vannak profi akvaristák, akik a hobbijukból élnek, pl. díszhalak tenyésztéséből keresik meg a jövedelmüket, de rajtuk kívül 2022-es friss adatok szerint világszerte kb. 60 millió ember hobbija az akvarisztika.

A mai modern akvarisztika Magyarországon kb. 50-60 éve van jelen. Ez alatt az idő alatt számos akvarisztikai szakkönyv jelent meg, melyek közül az akvaristák között legelterjedtebb alapmű a Horn Péter – Zsilinszky Sándor írópáros Akvarisztika című könyve.  Kezdő akvaristáknak a mai napig ajánlott a könyv, ha komolyabban szeretnének elmélyülni az akvarisztika világában. A szakkönyvek számos segítséget tudnak nyújtani az akvárium   berendezése és gondozása szempontjából, azonban a piacon lévő akváriumok és akvárium felszerelésekről kevés leírást találunk. Az gondolhatjuk, hogy a mai akvárium ugyanaz az akvárium ami 50 éve is volt. Ez azonban nem így van, sőt. Évről évre kerülnek elő nagyobb számban eddig ismeretlen halfajok Afrika, Ázsia és Dél-Amerika őserdei vizeiből. Emiatt nincs olyan enciklopédia, ami hiánytalanul tartalmazná azokat. Ugyanez elmondható az akvárium üzemeltetéséhez szükséges technikai felszerelésekről. Ma nincs olyan átfogó irodalom, ami bemutatná, részletesen leírná ezeket az akváriumi technikai felszereléseket (akvárium szűrők, akvárium levegőztetők, akvárium világítás, akvárium fűtők, stb) átfogó képet tudna adni nekünk és segíteni tudná a döntésünket. Találunk a hazai piacon gyári akvárium szetteket, amik tartalmazzák az akvárium üzemeltetéséhez szükséges alap felszereléseket, azonban ezekről kevés tapasztalatot találunk.

Manapság a hobbi tevékenységre rendelkezésre álló időt ebben a rohanó, felgyorsult világban egyre kevesebbnek érezhetjük. Ha az akvarisztikát választjuk hobbinak akkor lehetőségünk van eldönteni, hogy menyi időt szeretnék rászánni és milyen költségkerettel űzzük, ugyanis időben és költségben is széles skálán mozoghatunk. Az eakvarium.hu termékeivel és az akvárium üzemeltetésben szerzett gyakorlati tapasztalataival mindezek eldöntésében és  kialakításában is segítséget nyújthat.

Az eakvarium.hu az akvarisztika világában

Akvarisztikai webshopunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy az akvarisztika világában segítséget nyújtsunk eligazodni és vásárlóink meg tudják hozni jó döntéseiket.

Az akvarisztika kezdődnek elsőre bonyolultnak tűnhet. Tervezéssel és megfelelő információkkal, döntésekkel hosszú távon bebizonyosodik, hogy mindenkinek lehet hosszú távon szép akváriuma. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani az általunk forgalmazott termékekkel, szaktudásunkkal, gyakorlati tapasztalatainkkal.

Cégünk 2008 óta foglalkozik akvarisztikával,  már ebben az évben megnyitottuk első akvarisztikai webáruházunkat akvariumbox.hu néven. Később ezzel párhuzamosan értékesítettük termékeinket az eakvarium.hu webshopon. A mai rohanosan fejlődő világban, ahhoz hogy lépést tudjunk tartani az online értékesítési igényekkel  mára már csak az eakvarium.hu webshopon érhetőek el termékeink. Ezt a webshopot folyamatosan fejlesztjük, hogy minél egyszerűbb, kényelmesebb legyen Önnek a vásárlás. A szállítási lehetőségeket mindig az aktuális piaci helyzethez igazítjuk, igyekszünk megtalálni a legmegfelelőbbet mind megbízhatóság, mind ár szempontjából. A fizetési lehetőségeinket is folyamatosan bővítjük, így már bankkártyával is fog tudni fizetni a webshopban várhatóan 2022. szeptember 1-től.

eAkvarium.hu – Akvarisztikai webshop termékkínálata

Választékunkat a magyar piacra szabva állítottuk össze. ez azt jelenti, hogy megtalálható termékeink között az akvarisztikában ismert és bizonyított gyártók termékei is (pl. Eheim, Diversa, JBL, Aqua Nova, Atman, Happet, XiLong, stb). Emellett hazai gyártókkal is kapcsolatban vagyunk, és magyar termékeket is forgalmazunk. Az akváriumaink, akvárium szettjeink és akvárium bútoraink között is megtalálja magyar gyártók általunk forgalmazott magyar termékeit. Ezek a termékek (pl. KONI akváriumok, KONI akvárium szettek, LENO akvárium bútorok, stb.) több évtizedes gyártói múlttal rendelkeznek és az akvarisztikában szerzett tapasztalataink alapján az évek során folyamatosan fejlesztettük, tökéletesítettük azokat. Megbízható, jó minőségük termékek, kedvező árukat elsősorban annak köszönhetik, hogy Magyarországon gyártott termékek, így a szállítási költségük jóval alacsonyabb, mint a külföldről importált termékek esetén. Bízunk benne, hogy termékeink között mindenki megtalálja, amit keres,  akár kezdő akvarista akár haladó akvarista.

Minden szükséges akvárium felszerelés megtalálható termékeink között, amire szüksége lehet, amennyiben mégsem találna egy keresett terméket, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, és megnézzük, hogy tudunk-e segíteni Önnek.

Az általunk forgalmazott termékek megbízható, magas minőségű akváriumi felszerelések, legtöbb termékünket mi magunk is ismerjük, használjuk az akváriumainkban.

Amennyiben elbizonytalanodna a választásban, szívesen állunk rendelkezésére több mint 15 éves tapasztalatunkkal, szaktudásunkkal.

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt sem, hogy ahogy világ fejlődik, természetesen az akvarisztika világa is fejlődik, amellyel igyekszünk lépést tartani.

Ez azt jelenti, hogy a régi jól bevált termékek mellett elérhetőek az újdonságok is, így v Választhatunk, hogy nekünk melyik a jobb. Eldönthetjük például, hogy a fénycsöves akvárium világítást vagy LED világítást választunk. A fénycsöves megoldás már bizonyítottan működik az élőnövényes akváriumnál is, ára kedvező, üzemeltetési költsége viszont magasabb.Ezzel szemben  korszerű és manapság már nem is mondhatni akkora újdonságnak az akvárium LED világítás, melynek ára magasabb, viszont üzemeltetési költsége jóval  alacsonyabb, töredéke a fénycsöves társainál.

Bemutatótermünkben megtekinthető első akváriumunk egyike, mely egy költözés után térelválasztó akváriumként üzemel jelenlegi helyén. Az akvárium szett és az akvárium szűrése kezdetektől változatlan. Az akvárium  berendezése és élővilága az évek alatt azonban többször változott, saját igényeink szerint.

FOTÓ

Akciós termékek