Üdvözöljük webáruházunkban, ahol minőségi akvarisztikai és terrarisztikai termékeket vásárolhat kedvező áron!

eAkvarium.hu webáruházunk megújult! Széles termék választék kedvező áron. Kérdése van? Továbbra is keressen minket bizalommal, telefonszámunk nem változott, +36309872709

40x25 cm szögletes akvárium tető LED világítással
40x25 cm szögletes akvárium tető LED világítással
15 190 Ft

40x25 cm szögletes akvárium tető LED világítással

40x25 cm-es alapterületű szögletes akváriumokhoz ajánlott műanyag akvárium tető beépített világítással. A beépített LED világítás ideális fényviszonyokat biztosít az akváriumban. Pára- és cseppálló (IP68) szabványa által teljesen biztonságos rendszer; a LED világítás szükség esetén könnyen cserélhető. A masszív műanyag tető csökkenti az akváriumból a víz kipárolgását, és megakadályozza a díszhalak kiugrását. A tető szoknyás pereme körbe letakarja az akvárium felső pár centiméterét, ahol általában a merevítések találhatók, ill. víz felszínét is kitakarja. Etetőnyílása levehető kupakkal rendelkezik, és elég nagy a kényelmes etetéshez. A hátsó kiállás helyet ad a kábelek és csövek kivezetéséhez.

Termék leírás:
- mérete: 40 cm x 25 cm
- fekete szín
- szögletes fazon
- 1db etetőnyilás
- világítás: 3,6W LED, Day-Night (fehér + kék), IP68, vezérlő kapcsolós - cserélhető
- technikai berendezések kábeleinek kivezetéséhez 1 db hátsó kivezető szerviznyílás

Bármely 40x25 cm alapterületű szögletes akváriumra rakható gyári akvárium tető beépített akvárium világítással.

A biztonságos használat érdekében 1 év garancia az elektromos berendezésre! A műanyag tetők beépített LED-es világítással, célszerű és dekoratív termékek. Használatukkal egy komplett rendszerként működhet akváriuma. Megakadályozza a halak kiugrását az akváriumból és csökkenti a víz elpárolgását. A beépített gyári világításnak köszönhetően az akvárium tökéletes megvilágítást kap. a LED világítás szükség esetén könnyen cserélhető. Erős masszív műanyagból készül.

KONI 25 literes (40x25x25 cm) akváriumra rakható gyári akvárium tető.

KONI 35 literes (40x25x35 cm) akváriumra rakható gyári akvárium tető.

Raktáron
15 190 Ft
Adatok
Cikkszám:
3745
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!