e

Akvárium

Akvarisztika webshop

Akvárium és akvárium felszerelések

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el figyelmesen a csomag típusainkat. Megrendelés után fenntartjuk a jogot, hogy a megrendelt termékek szállítási díját módosítsuk az alábbi csomagtípusok szerint, melyet a megrendelés feldolgozása után minden esetben jelzünk és egyeztetünk a Megrendelővel mielőtt a csomagot átadjuk a futárszolgálatnak.

A szállításban résztvevő termékek és paramétereik csomagokra bontva:

1 db Normál csomag: Max. 30 kg-os csomag ami vegyes termékeket tartalmaz, mely nem minősül törékeny terméknek a webshopban, a fennmaradó 25 kg tartalmazhat: fűtő, szűrő, levegőztető stb. Nem tartalmazhat: akváriumot, akvárium bútort, törékenynek minősülő terméket a webshopban, akvárium aljzatot, köveket.

1 db Törékeny csomag: Max. 30 kg-os csomag, ami tartalmaz legalább egy terméket, amely törékeny terméknek minősül a webshopban, pl. kerámia dekoráció, műgyanta dekoráció, stb. Nem tartalmazhat: akváriumot, akvárium bútort, akvárium aljzatot, köveket.

1 db Akvárium 23-54L csomag: Max. 30 kg-os csomag, amely tartalmaz egy és csakis egy darab akváriumot 23 és 54 liter közötti méretben. Amennyiben más termék is van a rendelésben és belefér az akváriumba, akkor úgy csomagoljuk össze a rendelését, hogy 1 csomagként tudjuk küldeni. Akvárium aljzatot, köveket nem tudunk akváriumos csomagban küldeni, csak külön csomagban!

1 db Akvárium 60-112L csomag: Max. 30 kg-os csomag, amely tartalmaz egy és csakis egy darab akváriumot 60 és 112 liter közötti méretben. Amennyiben más termék is van a rendelésben és belefér az akváriumba, akkor úgy csomagoljuk össze a rendelését, hogy 1 csomagként tudjuk küldeni. Akvárium aljzatot, köveket nem tudunk akváriumos csomagban küldeni, csak külön csomagban!

1 db Akvárium aljzat 10 kg-ig csomag: Max 30kg-os csomag, mely akvárium aljzatot tartalmaz max. 10 kg-ig. Ezen kívül tartalmazhat vegyes termékeket. Nem tartalmazhat: akváriumot, akvárium bútort, törékenynek minősülő terméket a webshopban, köveket.

1 db Akvárium aljzat 10-25 kg csomag: Max 30kg-os csomag, mely akvárium aljzatot tartalmaz 10 és 25 kg között. Ezen kívül tartalmazhat vegyes termékeket. Nem tartalmazhat: akváriumot, akvárium bútort, törékenynek minősülő terméket a webshopban, köveket.

 1 db Bútoros csomag: Max. 30kg-os csomag, mely tartalmaz egy és csakis egy darab akvárium bútort max. 60 cm szélességig. Amennyiben más termék is van a rendelésben és belefér a bútorba, akkor úgy csomagoljuk össze a rendelését, hogy 1 csomagként tudjuk küldeni. Akváriumot, akvárium  aljzatot, köveket nem tudunk bútoros csomagban küldeni, csak külön csomagban!

1 db Bútoros akvárium szett csomag: 2 db külön csomagban! Bútoros akvárium szettet 2 db külön csomagban tudunk küldeni. Az egyik csomag tartalmaz egy és csakis egy darab akváriumot 23 és 72 liter közötti méretben. A második csomag tartalmaz egy és csakis egy darab akvárium bútort max. 60 cm szélességig. Amennyiben más termék is van a rendelésben és belefér az akváriumba vagy a bútorba, akkor úgy csomagoljuk össze a rendelését, hogy 2 csomagként tudjuk küldeni. Akvárium aljzatot, köveket nem tudunk bútoros akvárium szett csomagban küldeni, csak külön csomagban!

Csomag kiszállítás:

Választható fizetési mód:

Csomag szállítása, utánvétes fizetéssel
Csomag átvételekor készpénzben fizethet a futárnál.  Utánvét felárat nem számítunk fel. Fontos: az utánvétes fizetéssel kiküldött, de át nem vett csomagok esetében a teljes szállítási költséget (a szállító által megállapított szállítási és visszaszállítási díj összegét) kiszámlázzuk a Megrendelő felé. 

Csomag szállítása, előre utalással
Előre utalás előtt kérjük várja meg, hogy a megrendelése feldolgozása után kollégánk visszaigazolja a rendelését és megadja az utaláshoz szükséges adatokat! A végösszeg számlánkra érkezése után indítjuk a csomagot. 

ORSZÁGOS SZÁLLÍTÁSI DÍJAK futárszolgálattal:

1.990 Ft Normál csomag
2.490 Ft Törékeny csomag
2.990 Ft Ft Akvárium 23-54L csomag
3.990 Ft Akvárium 60-112L csomag
2.490 Ft Akvárium aljzat 10 kg-ig csomag
2.990 Ft Akvárium aljzat 10-25 kg csomag
3.990 Ft Bútoros csomag
5.990 Ft Bútoros akvárium szett csomag (2 db csomag!)

A feltüntetett szállítási díjak 1 db csomagra értendők. Az árak bruttó árak, melyek tartalmazzák az ÁFA-t.

Csomagpontos küldés:

Fox Post csomagküldő céggel állunk kapcsolatban akik csomagpontos küldéssel foglalkoznak.

Működése egyszerű. A kosár oldalon kiválasztja a csomagpontos opciót ,majd hogy hol szeretne átvenni a csomagját. Ezt követően sms-ben értesítik amikor megérkezik a csomag az autómatába, és az sms-ben kapott kóddal tudja majd kivenni a megrendelt termékét.

részletek : https://foxpost.hu/

Személyes átvétel:

Fizetés átvételkor készpénzben vagy banki átutalással lehetséges. Bankkártyát nem áll módunkban elfogadni!

Ingyenes! Minden esetben előzetesen időpont egyeztetés szükséges! Időpont egyeztetés a 06-30-987-2709 számon lehetséges.
Telephelyünk címe: 1172 Budapest, Ároktő utca 25.
Ingyenes parkolási lehetőség az épület előtt!

Kiszállítás saját autóval:

Azokat a termékeket amiket futárszolgálattal nem tudunk elküldeni saját autóval szállítjuk. Pl. túlméretes termékek 30 kg felett, vagy 100 cm szélesség felett. Fizetés előre utalással vagy átvételkor készpénzzel vagy banki utalással is lehetséges.

Azon termékek kiszállítási lehetőségéről és díjáról, melyeknél nem hoz fel a webshop automatikus szállítási lehetőséget, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken. 

0. körzet: Budapest területén belül 5.000-100.000 Ft közötti érték esetén 5.990 Ft; 100.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes!

1.körzet: Pécel, Maglód, Ecser, Nagytarcsa, Kistarcsa, Csömör, Dunakeszi, Fót címekre 8.990 Ft

2.körzet: Pomáz, Budakalász, Üröm, Szentendre, Solymár, Nagykovácsi, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Tura, Csobánka, Kisnémedi; 10.990 Ft

25.000 Ft Telephelyünk 100km-es körzetén belüli címre (0-2. körzeten kívül). 250.000 Ft feletti rendelési összeg esetén ingyenes a kiszállítás.

40.000 Ft Telephelyünk 200km-es körzetén belüli címre. 400.000 Ft feletti rendelési összeg esetén ingyenes a kiszállítás.

Telephelyünk 200km-es körzetén kívül, országhatáron belüli címre, egyeztetés alapján.

Minden esetben a rendelés után a szállítást 5-8 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni egyéni egyeztetés alapján.

Szállító partnereink a FÁMA Futárszolgálat, a GLS és a DPD futárszolgálat, illetve saját autóval is szállítunk.

Nem megfelelő csomag opció kiválasztása esetén fenntartjuk a jogot a kiválasztott szállítási opció utólagos megváltoztatására, ezt a rendelés visszaigazolásban jelezzük.

1 csomag súlya nem haladhatja meg a 30 kg-ot. Amennyiben a megrendelt termékek súlya meghaladja a 30kg-ot, fel tudjuk ajánlani a több csomagban küldést – amennyiben az lehetséges-, ez azonban EGYEDI szállítási díjat von maga után.

Amennyiben kérdése lenne a szállítással kapcsolatban, kérem keressen minket a 06-30-987-2709 telefonszámon, ahol készséggel segítünk Önnek.

Jogi nyilatkozat:

Az eakvarium.hu oldalára való belépéssel és annak használatával Ön elfogadja ezeket az alapelveket, korlátozás vagy minősítés nélkül. Ezért az Ön hozzáférése a honlaphoz ezen alapelvek, valamint az érvényes törvények függvénye.

Szerzői jog:

Konipet Kft. A honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt állnak. A weboldalon lévő információkat, szöveget, képeket vagy grafikákat Ön csak személyes, nem-kereskedelmi célra használhatja fel, és a tulajdonos előzetes, írásos engedélye nélkül tilos bármilyen célból az ilyen adatok részben vagy egészben történő másolása, módosítása, átadása, licencelése vagy kiadása.

Felelősség korlátozása:

Az eakvarium.hu nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban annak működési zavaraiból, az azok által közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, illetve amelyek információ továbbítási késedelemből, vonal vagy rendszerhibából, vagy számítógépes vírus által okozottan származnak. A eakvarium.hu fenntartja a jogot, hogy bármely szolgáltatását vagy az oldalak bármely teljes vagy részleges tartalmát külön figyelmeztetés nélkül megszüntesse.

Hibás ár:

Eladó nem vállal felelősséget az akarata ellenére vagy az informatikai rendszer hibájából eredően nyilvánvalóan
hibásan feltüntetett árért.
Hibásan árnak minősül:
Pl. 0Ft-os ár, Nem megfelelően feltüntetett kedvezmény (Pl: 2000 Ft-os termék esetén 10 %-os kedvezmény, és a terméket 200 Ft eladási áron kínálja a webáruház)
Nem megfelelően feltüntetett vételár esetén az Eladó felajánlja a kiválasztott termék valós áron/valós kedvezményes áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ tudatában a Vevő eldöntheti, hogy megrendeli a valóságnak megfelelő vételáron/valós kedvezményes vételáron a terméket vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a megrendelést.

Hivatkozások:

A weboldalon lehetnek olyan egyéb internetes oldalakra mutató hivatkozások, amelyek jelen weboldaltól teljesen függetlenek. Az eakvarium.hu nem vállal felelősséget vagy garanciát az ilyen hiperlinkek szövegében vagy az egyéb internetes weboldalakban foglalt információk pontosságáért, teljességéért vagy hitelességéért, a csatolt linkekre történő belépés pedig csak a felhasználó saját felelősségére történhet.

Adattartalom:

Webáruházon keresztül forgalmazott termékek leírása, adatai, aktuális ára, esetlegesen akciós ára mindig a belépéskor megjelenített változatban érvényesek. Megváltoztatásukra, korrigálásukra fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztassuk, a pontatlanságokért felelősséget nem vállalunk.

Egyéb:

A jelen használati feltételekben nem szabályozott kérdésekben a magyar jog rendelkezései az irányadók. Bármelyik rendelkezés érvénytelensége vagy érvénytelenné válása a többi rendelkezés érvényességét nem érinti.

Rendelés:

Rendelést interneten az eakvarium.hu webshopban lehet leadni, vagy az info@eakvarium.hu e-mail címre lehet elküldeni rendelést. Telefonon információszolgáltatás és egyeztetés is lehetséges.
Webáruházon történt megrendelés után a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld a rendelésről, ez azonban nem egyenértékű a rendelés általunk történő elfogadásával. A rendelés elfogadása részünkről nem kötelező érvényű. A beérkezett megrendelést 1-3 munkanapon belül feldolgozzuk, és annak elfogadását e-mail formájában közöljük. Amennyiben e-mailen keresztül adja le rendelését (tehát nem a webáruház segítségével), akkor csak az általunk írt visszaigazolást fogja megkapni, automatikus rendszerüzenet ebben az esetben nincs.
A megrendelés leadásával a Vásárló elfogadja az ajánlatot, és elektronikus szerződést köt, kizárólag magyar nyelven. A leadott rendeléseket adminisztráljuk, és hosszútávon tárolásra kerülnek, így szükség esetén azok általunk visszakereshetőek. Kérjük, hogy a pontos adminisztráció érdekében törekedjen adatainak pontos megadására. A hibásan megadott adatokért (név, cím, telefonszám, stb.), ill. az azok által keletkezett problémákért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot, hogy megrendeléskor ésszerű technikai, vagy más módosításokat eszközöljünk.
Igyekszünk mindig a lehető leghamarabb reagálni a rendelésekre, érdeklődésekre. A visszaigazoló e-mailekben minden, a további ügyintézéshez szükséges információt közlünk. Előre fizetéses rendelésnél nagyon fontos, hogy ne fizessen be semmilyen összeget, amíg mi azt nem kérjük. Jogunkban áll visszautasítani, vagy elfogadni egy megrendelést pl. a Vevő hitelképességének elbírálása után. Mennyiségi korlátot alkalmazhatunk.

Szerződés tárgya:

A vásárolt áruk jellemzőit a honlapon található termékleírásból és a konkrét áru melletti ismertetőből tudhatja meg. A termékekről bővebb információ az adott gyártó honlapján található. Az esetleges pontatlanságokért felelősséget nem tudunk vállalni, azonban mindent megteszünk, hogy téves információk ne kerüljenek fel az oldalra. A feltöltött képek bizonyos esetekben illusztrációk, nem a konkrét terméket ábrázolják. Az eakvarium.hu fenntartja a jogot, hogy bármely termékének forgalmazását külön figyelmeztetés nélkül megszüntesse, akár megrendelés után is.
Termékeink kategorizáltan, átláthatóan kerülnek felsorolásra. Bármilyen terméktípust is keres, biztosan könnyen megtalálja azt honlapunkon. Bizonyos termékek esetében különböző választási lehetőségek (pl. kiszerelés, szín, felszereltség, stb.) vannak felajánlva, melyek bizonyos esetben az adott termék leírása alatti legördülő menüben tekinthetők meg. Az egyes választási lehetőségek adott esetben eltérő vételárral rendelkeznek, ezek vagy tényleges értékben (=), vagy a termékleírás elején feltüntetett árhoz hozzáadódva (+) jelentkeznek. A feltüntetett árak, minden esetben bruttó árak. A különböző választási lehetőségek esetenként eltérő súlyú variációkból is állhat (pl. kiszerelés esetén), amit a rendszer nem tud automatikusan kiszámítani, így a megrendeléskor a rendszer által felajánlott szállítási lehetőségek néha tévedések lehetnek. Ilyen esetben mindig tájékoztatjuk az érintett megrendelőket, információ:
Tel:06 30 847 6634
Email: info@eakvarium.hu

Árengedmények:

Az akciós termékek ára, Ft-ban van feltüntetve. Azoknál a termékeknél, ahol különböző értékű választási lehetőségek vannak, a legördülő menü mindig az alap árat és az aktuális akciós árat is tartalmazza. Feláras választási lehetőségeknél az adott felár a kedvezményezett alap árhoz adódik hozzá. Akcióink visszavonásig érvényesek.
Az eakvarium.hu webáruház szerződése magyar nyelven íródott.

Eladó adatai:

Cégnév: Konipet Kft
Székhely: H-1172 Budapest, Ároktő utca 25. fszt. 2.
Telephely: H-1172 Budapest, Ároktő utca 25.(megrendelt termékek személyes átvétele, időpont egyeztetés alapján)
Cégjegyzékszám: 01-09-892583
Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Bíróság
Adószám: 14182334-2-42
Bankszámla szám: 10701252-47056903-51100005
Bank: CIB
Kérjük addig ne utaljon bankszámlánkra, amíg írásban nem igazoljuk vissza a megrendelését! A visszaigazolásunkat nem helyettesíti az automatikusan küldött rendelés fogadása e-mail!
Képviselő: Krista Zsolt
Mobil: + 36 30 847 6634

Rendelés menete:

1. Termék kiválasztása
2. Kosárba tesz – ezzel kiválasztásra kerül a megvásárolni kívánt termék
3. Pénztár – itt fizetési információk kerülének megadásra
4. Rendelési adatok megadása – a számlázási és szállítási címeket
5. Fizetési mód megadása – átutalás, utánvét vagy személyes kézpénzes
6. Rendelés elküldése – ezzel a rendelés menete befejeződött

A hibásan leadott vagy teljesített rendeléseket e-mailban vagy telefonon tudja jelezni.
A leadott rendelések módosítását e-mailban tudja módosítani.

Elállás a vásárlástól:

A megrendelés teljesítése előtt bármikor visszamondhatja megrendelését, ezen szándékát e-mailben, telefonon, vagy személyesen közölheti. Kivételt képeznek az egyedi igények szerint készíttetett rendelések, ill. csak rendelésre beszállított termékek, vagy azok gyártása, beszállítása már folyamatban van.

A távollévők közötti szerződéskötéseket szabályozó 45/2014. Kormányrendelet alapján az Ügyfélnek jogában áll utólag, az áru átvétele után elállni a vásárlástól. Az utólagos elállással kapcsolatos tudnivalók a továbbiakban olvashatók.

– Az Ügyfél a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül jelentheti be az Áruház felé utólagos elállási szándékát a vásárlástól.

– Ügyfél a bejelentést megteheti írásos formában (e-mail, vagy levél útján), telefonon keresztül, vagy személyesen. Az elállás okát az Ügyfél nem köteles megindokolni.

– Elállás előtt az Ügyfél a terméket kibonthatja és KIPRÓBÁLHATJA, ezek a tényezők nem korlátozzák az utólagos elállási jogot. A kivételes esetek lejjebb olvashatók.

– A bejelentést követő 14 naptári napon belül az Ügyfélnek kötelessége a termékeket visszaküldeni az Áruház részére, azok minden tartozékával, és lekezelt garancialevelükkel egyetemben. Az eredeti számla megléte nem kötelező, ill. a termékek bontatlansága sem követelmény. A visszaszállítás költségei az Ügyfelet terhelik.

– Az Áruház az utólagos elállás bejelentésétől számított lehető leghamarabb, de legkésőbb 14 naptári napon belül visszatéríti a termékek vásárlási értékét, valamint az azok Ügyfélhez juttatásának szállítási díját, amennyiben az is benne foglaltatott a végösszegben (ha kifejezetten az Ügyfél kérésére a szükségesnél költségesebb szállítási móddal volt célba juttatva a rendelés, akkor az Áruház csak az eredetileg szükséges szállítási mód költségeit köteles visszatéríteni).

– A pénzvisszatérítés kifizetésének módja előzetes megegyezés alapján történik.

– Az Áruház mindaddig visszatarthatja a pénzvisszatérítés kifizetését, amíg az Ügyfél nem juttatja vissza a termékeket, vagy azok visszaküldésének megtörténtéről egyértelmű igazolást (pl. csomagfeladás érvényesített dokumentációja) nem mutat fel.

– Az Ügyfelet a termékek visszaküldésének költségein kívül semmilyen extra költség nem terheli. Azonban az Áruház követelhet kompenzációt, amennyiben valamely termék hiányosan kerül vissza hozzá, nem rendeltetésszerű használat miatt károsodott, vagy tartósan használatban volt (tehát nem csak kipróbálta az Ügyfél).

Az utólagos elállás jogát korlátozó tényezők:

– Egyedileg, kifejezetten az Ügyfél számára készített, előállított termékeket nem lehet visszamondani.

– Romlandó, vagy minőségüket rövid ideig megőrző termékek: eleségek, vegyszerek, egyéb szavatossági idővel ellátott termékek esetében nem gyakorolható az utólagos elállási jog.

– Ha a terméket Ügyfél nem csak kipróbálta, hanem tartósan használta, akkor az utólagos elállás csak az amortizáció miatti értékcsökkenés kompenzálásával valósítható meg.

– Akváriumi szűrőberendezések esetében a szűrőanyagokban visszafordíthatatlan folyamatok indulnak meg, amint vízzel érintkeznek. Kipróbálás esetén a szűrőanyagokat távolítsa el a szűrőberendezésekből. Ha a szűrőanyagokat víz érte, utólagos elállás csak azok értékének kompenzálásával valósulhat meg.

FÁMA futárszolgálat:

FÁMA Futárszolgálat

Kényelmes és egyszerű csomagátvételi lehetőség. Fizethet utánvétesen készpénzzel (bankkártyával nem).

A kézbesítést kérheti lakcímére, vagy akár munkahelyére. Országos lefedettség.
Kétszeri kézbesítési kísérlet (az első sikertelen kézbesítést követően egyeztetés szerinti időpontban történik a második kézbesítés), amelyet az alapdíj tartalmaz.
Értesítő SMS és e-mail a címzett felé a kézbesítés napján.

Bővebb info: https://famafutar.hu/

GLS futárszolgálat:

GLS futárszolgálat

Az Ország egész területére szállítanak csomagokat!
Sikertelen csomag kézbesítés esetén a futár telefonon egyeztet új időpontot, és újból megkísérli a csomag kézbesítését.Maximális kísérletek száma 3.

Figyelem! Ellenőrizze a csomagot!!

Törekszünk rá, hogy megfelelő szolgáltatókkal szállíttassuk ki rendelését, és hogy a csomagolás mindig megfelelő és biztonságos legyen. Ettől függetlenül előfordulhatnak problémák. Ha rendelése kézbesítésekor, vagy átvétele után problémát észlel (sérült, működésképtelen a termék), azonnal lépjen velünk kapcsolatba. Lehetősége szerint még átvétel előtt, de mindenképp rögtön átvétel után ellenőrizze a kézbesített csomagot. A kézbesítéssel kapcsolatos reklamációt napokkal a kézbesítés után nem áll módunkban elfogadni! Amennyiben mégis külsérelmi nyomokat lát Ön átvételkor a csomagoláson, úgy vetessen fel a kézbesítővel jegyzőkönyvet erről az esetről, amelynek egy példánya Önnél marad és egy példány a kézbesítőnél. A jegyzőkönyvet a kézbesítőnek is olvashatóan alá kell írnia a hitelességhez. A csomagot semmiképpen NE VEGYE ÁT! Az ügymenettel egyidejűleg hívjon minket a 06-30-987-2709 számon.