Üdvözöljük webáruházunkban, ahol minőségi akvarisztikai és terrarisztikai termékeket vásárolhat kedvező áron!

eAkvarium.hu webáruházunk megújult! Széles termék választék kedvező áron. Kérdése van? Továbbra is keressen minket bizalommal, telefonszámunk nem változott, +36309872709

Szolgáltatásaink
2022.09.14 14:08

Akvárium bérlés

Meglévő színvonalas környezetét tovább fokozhatja egy édesvízi díszakváriummal. Számos nagyközönség által látogatott intézménybe adunk bérbe édesvízi díszakváriumokat. Önöknek és látógatóinak már csak gyönyörködniük kell a látványban.

Reklámozza cégét természetes környezetben!

A mai trendeknek megfelelően ez egy új stílusos reklámlehetőség cégének. Lehetősége van egyedi reklám matricával rendelni a díszakváriumot akár az akváriumra háttér matricaként vagy az akvárium bútort és a tetőt lehet egyedi reklám matricával ellátni. Reklám matrica tervezésére egyedi árajánlatot adunk.

Mi az az akvárium bérbeadás?

Ahhoz, hogy meglévő színvonalas környezetét tovább fokozhassa nem kell megvásárolnia a drága édesvízi díszakvárium összeállítást komplett berendezéssel és élővilággal, mely akár több százezres nagyságrendű költség is lehet. Tőlünk bérbe veheti tervezhető havi fix bérleti díj ellenében. A bérleti díj tartalmazza a díszakvárium bérlését, havi tisztítását, karbantartását, és az üzemeltetéshez szükséges szaktudásunkat és felszereléseket. A bérleti díj minden költséget tartalmaz, semmilyen más költség nem terheli felénk az üzemeltetés során a bérlés időtartama alatt.
Megrendelés esetén rövid határidőn belül összeállítjuk a kiválasztott díszakváriumot, melyet kiszállítunk a helyszínre és beüzemelünk. Ezután betelepítjük az élővilágot és havonta tisztítjuk, karbantartjuk a díszakváriumot, hogy a továbbiakban is dekoratív látványt nyújtson.

Önnek milyen feladata lesz a díszakváriummal?

A díszakvárium üzemeltetésével kapcsolatban semmilyen feladata nincsen. Ha bármi szokásostól eltérőt észlel és jelzi nekünk, akár 24 órán belül kimegyünk a díszakváriumhoz és elvégezzük a megfelelő munkálatokat. Ehhez saját kapcsolattartót nevezünk ki, aki a nap 24 órájában telefonon elérhető.
A halak etetése egy örömteli és hálás feladata a Bérlőnek, melyet egy munkatárs szívesen vállal kihelyezett díszakvárium esetén. Minőségi haleledelt előre kiporciózott adagban biztosítunk, amivel a halak etetése heti 3 alkalommal kb. 1 percet vesz igénybe.

Melyiket válasszam a felsorolt díszakvárium összeállítások közül?

A mondás szerint Nincs két egyforma akvárium, minden akvárium egyedi - ezt valljuk mi is. A döntés során első körben érdemes figyelembe venni, hogy hova kerül az díszakvárium. Mekkora méretű és milyen funkciót lát el az a helyiség ahova a díszakvárium kerül. Közlekedőbe, folyósóra, recepcióra, várótérbe, munkafelvételre, akár eladó térbe vagy irodába, tárgyaló terembe is kerülhet a díszakvárium. Nagyobb méretű helyiségekbe nagyobb méretű díszakváriumot ajánlunk az arányok megtartása mellett a látvány kihasználása érdekében.
A díszakvárium bútor színét, fazonját, a díszakvárium szett méretét és díszakvárium belső kialakítását, élővilágát is a környezete enteriőrjéhez tudjuk igazítani, akár kiegészítve azt.
A rendelkezésre álló költségkeretein felül sok szempont lehet, ami a választását befolyásolhatja. Már a kiválasztás során segítségére leszünk, kollégáink szívesen osztják meg tapasztalataikat és tanácsaikat.

Miért válasszon minket?

A kihelyezett díszakvárium szett bérlése jóval költséghatékonyabb, mint a megvásárlása és a későbbi fenttartási és karbantartási díja.
A fix, tervezhető havi díjon felül semmilyen más költsége nincsen felénk.
Minőségi termékekkel és felszerelésekkel dolgozunk, mellyel biztosítani tudjuk a díszakvárium folyamatos dekoratív látványát.
Kijelölt kapcsolattartó kollégánk napi 24 órában telefonon elérhető.
Akvarisztikai szaktudásunk és 15 éves tapasztalatunk alapján minőségi munkát végzünk.

Hívjon minket most!

Krista Zsolt

Akvarisztikai Dekoratőr

Telefon: +36 30 847 6634

Email: konipet@gmail.com